Wij willen jullie onwijs bedanken…

Momenteel zijn wij aan het (na)genieten van onze bruiloft op vakantie. De afgelopen dagen hebben we het nog veel over de dag gehad. En wij willen jullie onwijs bedanken voor de goede zorgen, communicatie, het heerlijke diner en super feest. Wij hebben alleen maar lovende reacties gekregen van onze gasten.

Tot binnenkort! Op deze voor ons nu speciale plek komen wij zeker nog eens  dineren.

Groetjes Rick & Kimberly

We hadden een goede klik….

Na de eerste kennismaking waren wij er al snel uit. We hadden een goede klik met Jeroen en de boerderij sprak ons erg aan. We zijn goed geholpen met het in elkaar zetten van het draaiboek voor onze dag. Onze dag hebben wij optimaal kunnen genieten door alle goede zorgen van al het personeel dat de gehele dag voor ons klaarstond. Er werd goed overlegt met onze ceremoniemeester, waardoor wij als bruidspaar nergens aan hoefden te denken. Alle ruimtes hebben we benut: De ceremonie in de tuin, de borrel op het terras, het diner op de zolder en het feest in de zaal. Vele positieve reacties van onze gasten gehad op de locatie. Een echte aanrader wat ons betreft! Sabien en Edward.

Veel complimenten gekregen….

In meerdere fijne voorbereidende gesprekken voor boerderij Denissen gekozen en dit is achteraf zouden we hier meteen weer voor kiezen. Alles wat we wilde was mogelijk en er werd overal goed over meegedacht. De dag zelf was super verzorgd. Vriendelijk en goed personeel en heerlijk gegeten in de gezellige tuin. Ook van de gasten veel complimenten gekregen.

Paul en Ilse

Er was veel aandacht voor onze wensen….

Wij hebben na een fijn kennismakingsgesprek gekozen voor Boerderij Denissen als onze trouwlocatie. Wij wilden ceremonie, diner en feest op 1 locatie kunnen doen en dat was hier mogelijk. Er was veel aandacht voor onze wensen en we hebben een fantastische dag gehad. Een aanrader!

Groetjes,

Diana&William

Nooit was iets teveel….

Graag willen wij jullie ontzettend bedanken voor alles wat jullie hebben geregeld om onze dag onbezorgd en onvergetelijk te maken. Jeroen een persoonlijk dank voor alle gesprekken en de duidelijke draaiboek die wij voorafgaand meerdere keren hebben besproken. Nooit was iets teveel! Ook bedankt aan Liesbeth, onze gastvrouw op de dag zelf, stond altijd voor ons klaar met een mooie glimlach waarvan wij een ontspannen zeker gevoel van kregen. Graag willen wij de bediening, de koks en iedereen achter de schermen ook bedanken, iedereen was zeer te spreken over jullie vriendelijkheid en professionaliteit.  Veel liefs Jos & Natascha

We hebben ons nergens zorgen over hoeven te maken….

We hebben in de Boerderij een hele leuke knusse locatie gevonden voor onze winterse trouwdag. Van de ceremonie op zolder, borrel in het cafe tot aan het feest in de zaal, alle ruimtes zagen er top uit! De gasten zijn allemaal te spreken over het heerlijke eten en de leuke hapjes. Wij zelf vonden de persoonlijke begeleiding van Jeroen met het plannen van de bruiloft en Liesbeth’s begeleiding tijdens de dag heel erg fijn. We hebben ons nergens zorgen over hoeven te maken en hebben echt een onvergetelijke dag gehad!

Gr Dionne en Jaap

Wat een gastvrijheid….

Beste Jeroen, Liesbeth en team! Super bedankt voor de geweldige bruiloft! We hebben genoten en onze gasten ook. Alleen maar lovende woorden over de fantastische dag en de locatie! Wat een gastvrijheid! Bedankt!

Met vriendelijke groet,

Mitch & Fleur

Chapeau….

Wauw, wat hebben wij een fantastische dag gehad! En dat mede dankzij jullie. In de aanloop naar de bruiloft hebben we regelmatig gesprekken gehad, waarbij jullie echt met ons mee dachten en onze dag vorm mee gingen geven. En op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld! Chapeau! We hebben genoten van elke seconde en zullen nog regelmatig bij jullie komen eten om aan onze dag terug te denken.

Liefs Sander en Sanne

Wij kunnen deze locatie aan iedereen aanbevelen….

Wat was het een prachtige dag! De ceremonie was heel mooi en de sfeer van de tuin maakte het extra bijzonder. Ook het aansnijden van de bruidstaart was geweldig in deze mooie omgeving. ’s Avonds hebben we gegeten op de sfeervolle zolder om vervolgens de dag af te sluiten met een knalfeest. Jullie hebben ervoor gezorgd dat dit onze mooiste dag was. Tot in de puntjes hebben jullie dit samen met ons voorbereid. Ook voor onze kinderen waren jullie geweldig. Wij kunnen deze locatie aan iedereen aanbevelen!

Heel erg bedankt!!!  Robin en Diewertje

We hebben er zo van genoten….

Namens ons hartelijk dank voor de goede zorgen, de geweldige service, het ontzorgen van ons tijdens de voorbereiding en op de dag zelf en natuurlijk het heerlijke eten en drinken, we hebben er zo van genoten en we hebben alleen maar positieve reacties gehad van de gasten.

Met vriendelijke groet en tot het volgende feest,

Martijn en Inge

Trouwdag nóg onvergetelijker gemaakt….

Afgelopen vrijdag hebben wij onze prachtige trouwdag gevierd bij Boerderij Denissen. Naast de gezellige voorbereidingsgesprekken was de dag zelf tot in de puntjes verzorgd. Dit heeft onze trouwdag nóg onvergetelijker gemaakt! We hebben ons geen moment druk hoeven maken om dingen en dit maakte de dag voor ons nog leuker. Lieve Jeroen en Liesbeth, we kunnen jullie niet genoeg bedanken voor onze mooie huwelijksdag! Bedankt voor jullie goede zorgen en betrokkenheid. Jullie zien ons zeker binnenkort nog een keer terug. Dimitri en Marieke  🙂 

Boerderij Denissen bleek perfect voor onze dag….

Boerderij Denissen is een officiële trouwlocatie van de gemeente Tilburg, daarom zijn we er in eerste instantie een kijkje gaan nemen. We wilden onze trouwdag van begin tot eind graag op één locatie houden en Boerderij Denissen bleek daarvoor perfect. De ceremonie vond plaats in de mooie binnentuin, de knusse zolder gaf het diner de juiste ambiance en het zaaltje is precies goed voor een fantastisch feest. Jeroen heeft vooraf goed met ons meegedacht en naar onze wensen geluisterd. Op de dag zelf is in samenwerking met onze ceremoniemeester alles vlekkeloos verlopen en hebben wij volop kunnen genieten. Groet Bart & Maud

Wat een mooie locatie….

Onze Toscaanse Afterparty was een succes met een mooi heerlijke Toscaanse Barbecue, top verzorgd! We hebben een fantastische avond gehad, van veel gasten komen de complimenten nog steeds binnen; wat een mooie locatie, de tuin zag er sfeervol uit, wat was het gezellig en wat was het eten lekker!! Wij hadden dit feestje niet zonder jullie kunnen doen. Dank je wel voor deze onvergetelijke avond.

Eric en Renske.

Super bedankt….

Super bedankt!

Groetjes Joost en Aniek.

Een fantastische dag….

Onze hele dag was tot in de puntjes verzorgd. Wij willen jullie hier ontzettend voor bedanken. Mede dankzij jullie hebben wij een FANTASTISCHE dag gehad!!!

Liefs Kevin en Cheryl

Echt alles is mogelijk….

We hebben echt een geweldige dag gehad. Ondanks dat het weer niet helemaal mee zat is alles toch geweldig geworden. Alles is gegaan zoals afgesproken. Ook voor de grote dag is het heel goed gegaan, echt alles is mogelijk. Met eten was het best lastig aangezien we veganistisch eten, maar ook dat is erg goed gegaan. Alles bij alles is dit een top locatie en een echte aanrader! Boerderij Denissen nog heel erg bedankt voor het mogelijk maken van deze fantastische dag en nog veel succes in de toekomst.

Groetjes Tobias en Cynthia

Van begin tot einde, TOP….

Onze trouwdag bij Boerderij Denissen was op en top geregeld. Ook de complimenten van onze gasten maakt dat wij deze dag niet zullen vergeten. Ondanks het slechte weer heeft deze dag als warm gevoeld. Wij en onze gasten zijn door Liesbeth, Jeroen en personeel in de watten gelegd. Van begin tot einde, TOP!

Groetjes Rob en Peggy

Wat een prachtlocatie….

Na de eerste kennismaking waren we meteen verkocht. De samenwerking met Jeroen was erg plezierig en lekker nuchter, precies wat bij ons past. Alles is mogelijk zolang je zelf maar weet wat je wensen zijn. Ook onze gasten waren erg te spreken over het lekkere eten en de mooie locatie. Wij kijken met veel plezier terug op onze dag waar Boerderij Denissen een super bijdrage aan heeft geleverd waarvoor wij erg dankbaar zijn!

Hartelijke groeten, Justin en Suzan

Wij ontwaken uit een heerlijke roes….

Wat hebben wij een topdag beleefd! Alles was super geregeld en wij hebben kunnen genieten zonder zorgen! Een prachtige ceremonie op de zolder, deze was nog veel mooier dan wij ons hadden voorgesteld. Bedankt voor het meedenken hierin en jullie flexibiliteit. Gevolgd door een zeer relaxte receptie en een heerlijke barbecue, ik heb niet anders gehoord dan dat het eten subliem was en de bediening fantastisch! Ook de taartentafel en het feest waren meer dan geslaagd. Zowel wij als onze gasten vonden het een zeer gezellige, ongedwongen dag op de perfecte locatie! Hele lieve groetjes van Dennis en Tanja.

Een dag uit duizend dromen….

“Een dag uit duizend dromen! Wat hadden we veel ideeen en wensen. Nooit gedacht dat wij onze ‘Amerikaanse brocante’ wedding helemaal uit mochten/konden voeren. Alle zorgen zijn uit handen genomen door de lieve eigenaren. Boerderij Denissen heeft ons zo liefdevol ontvangen. Echte aanrader! Ook met kleine kinderen zijn ze helemaal geweldig! Toekomstige bruidsparen zoek niet verder want…….this is the place to be!”

Johanna en Michael

Wat een top team zijn jullie….

Wat hebben wij genoten van onze dag mede dankzij het meedenken van Jeroen zijn ideeën. En de verzorging van het eten en het feest. Wat een top team zijn jullie. Zelfs onze kleine jongen hebben jullie nog vertroeteld toen die niet in slaap wilde vallen, terwijl dat niet hoefde. Helemaal top! Alleen maar lof voor jullie. Jammer genoeg dat we maar een keer kunnen trouwen.

Joshua en Richelle

 

Een herinnering die nog jaren zal duren….

We kijken met plezier terug naar een super mooie en belangrijke dag in ons leven! Een geweldige dag mede door het team van Boerderij Denissen. Voorafgaand aan de bruiloft wordt alles al tot in de puntjes begeleid, volledig naar wens en door de uitgebreide ervaring maakt de dag tot extra bijzonder. Na een lekker diner op de nieuwe zolder kwam als klapper op de vuurpijl de toffe feestavond! Een te korte dag, maar een herinnering die nog jaren zal duren.

Mathijs & Ivette

Van begin tot eind liep alles zoals gewenst….

Niets dan lof voor jullie en jullie staf!  We hebben enorm genoten van onze bruiloft, waarvoor jullie alles tot in de puntjes geregeld hadden. Wat een prachtige locatie, voortreffelijke bediening en heerlijk eten! Van begin tot eind liep alles zoals gewenst en voelden we ons thuis. De voorbereiding verliep soepel en doelgericht, waarbij jullie je ook als deskundig adviseurs lieten zien. Jullie hebben een enorme bijdrage geleverd aan het slagen van onze dag en daar zijn we jullie buitengewoon dankbaar voor!

Hartelijke groeten Frans en Seniz

De sfeer had niet beter kunnen zijn….

Inmiddels is het alweer twee maanden geleden dat wij onze gehele trouwdag bij Boerderij Denissen hebben gevierd, en wat kijken we er met ontzettend veel plezier en warme gevoelens op terug. Vanaf het moment dat we ervoor hadden gekozen om op deze fantastische locatie onze trouwerij te houden hebben we vanuit het team van Boerderij Denissen alle ondersteuning, maar ook vrijheden, gekregen die we nodig hadden. De dag zelf is van begin tot eind perfect gelopen. De service was geweldig, het eten en drinken heerlijk en de sfeer had niet beter kunnen zijn. Liesbeth, Jeroen en team, ontzettend bedankt! Mede dankzij jullie is onze dag de mooiste ooit geweest!

De perfecte dag….

Ondanks de slechte weersvoorspellingen kwam het op onze dag alsnog goed. We hadden het perfecte weer samen met een goed georganiseerde dag was het precies zoals we gehoopt hadden. Een mooie ceremonie in de tuin, borrelen en taart op het terras met veel spelende kinderen en heerlijk gegeten in de gezellige bovenkamer. En als afsluiter van de perfecte dag een geweldig feest! Dank je wel voor de goede organisatie en hulp bij het organiseren van deze dag voor ons.

Groetjes Jeroen en Manon

Dank jullie wel….

Dank jullie wel voor alle goede zorgen tijdens onze trouwdag die we op de boerderij hebben mogen beleven. We hebben een geweldige dag gehad mede door jullie hulp en ideeën, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Wij en onze gasten kijken met veel plezier terug op deze goed verzorgde dag.

Miranda & Kristel

Vanaf de eerste ontmoeting een goed gevoel….

We hebben enorm genoten van de goede zorgen van het personeel van Boerderij Denissen. Vanaf de eerste ontmoeting met Jeroen hadden we al een goed gevoel over deze locatie. Er is heel veel tijd gestoken in het opzetten van een mooie dag. Al onze gasten zijn enorm te spreken over de goede service en de lekkere hapjes, zowel overdag als tijdens het feest. Wij zijn dan ook enorm blij dat wij het besluit hebben genomen om onze dag bij Boerderij Denissen te vieren. Kortom een echte aanrader! Bedankt!

Veel liefs Bob en Annelie

Vele positieve reacties van onze gasten….

Gisteren onze bruiloft gevierd bij boerderij Denissen. Ondanks dat het bijna heel de dag regende hebben Jeroen, Liesbeth en hun team toch voor een zonnige dag gezorgd. Wij hebben enorm genoten en kregen vele positieve reacties van onze gasten.

Nogmaals dank,

Peggy en Rob.

Een super relaxte dag….

Graag willen we jullie bedanken voor een geweldige dag. Alle afspraken van te voren met wijn proeven, eten, draaiboeken maken en bespreken heeft voor een super relaxte dag gezorgd. Wij en iedere gast met ons vonden het eten, de ceremonie in de tuin, de vriendelijkheid van jullie en het prachtige nieuwe uiterlijk van de boerderij om van te smullen. Het zal niet duren voordat jullie ons weer op het terras van boerderij Denissen treffen! Tot dan.

Lieve groet, Noortje & Ramon.

Alle zorgen uit handen….

Van de vele officiele Tilburgse trouwlocaties stak de gezellige Boerderij Denissen er met kop en schouders bovenuit. Naast de fijne sfeer van de locatie heeft het team van Jeroen alle zorgen uit handen genomen. We hadden hierdoor een erg mooie en vooral relaxte dag gehad met de aankomst in de trouwlaan, ceremonie buiten in het zonnetje, de toost en diner met de daggasten en een knallend feest als afsluiter. Jammer dat je maar 1x gaat trouwen ;-). Bedankt Boerderij Denissen!

Liefs Linda en Joris

Een echte aanrader….

Super genoten van de goede zorgen van het personeel van Boerderij Denissen. Vanaf de eerste ontmoeting met Jeroen een super goede gevoel over deze locatie. Er is heel veel tijd gestoken in het opzetten van een mooie dag. Alle gasten zijn enorm te spreken over de goede service en de lekkere hapjes. Wij zijn dan ook enorm blij dat wij het besluit hebben genomen om onze dag bij Boerderij Denissen te vieren. Kortom een echte aanrader! Bedankt!

Veel liefs Martijn en Stefanie.

Wij zijn jullie bijzonder dankbaar….

Wij zijn jullie bijzonder dankbaar voor de geweldige bruiloft die wij bij jullie hebben mogen vieren. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf hebben wij mogen beleven hoeveel ervaring, enthousiasme en fantastische locatie jullie hebben, tezamen heeft dit geleid tot een top feest! Alle gasten zijn lovend over de ontvangst, diner en het feest. Wij delen deze mening en kunnen iedereen die nog gaat trouwen of een ander feestje wil organiseren, jullie aanbevelen. Dankjewel, groeten en zeker tot ziens,

Laura en Jeroen.

Prachtige locatie, lekker eten en een geweldige sfeer….

Op zaterdag 29 augustus zijn wij getrouwd en hebben een geweldig feest gehad bij Boerderij Denissen! We hebben genoten van deze prachtige dag! Alles was tot in de puntjes geregeld dankzij Jeroen en Liesbeth en hun team! Prachtige locatie, lekker eten en een geweldige sfeer!! nogmaals hartelijk bedankt!

Groetjes John en Janneke

We hadden het niet beter kunnen hebben….

We hebben een geweldige dag gehad dankzij jullie. We voelden ons erg in de watten gelegd door het fijne personeel en de details die jullie zelf hadden aangebracht. Al onze gasten vonden de locatie super en het eten was ook erg in de smaak gevallen.

Ontzettend bedankt! We hadden het niet beter kunnen hebben.

Andy & Christine

Wij hebben enorm genoten….

Wij hebben een hele mooie trouwdag gehad. Na de ceremonie vond de rest van onze dag plaats bij Boerderij Denissen. We hebben daar in de prachtige binnentuin getoast, geborreld en heerlijk gebarbecued. Door het stralende weer kon een groot deel van ons feest buiten plaatsvinden, wat bijdroeg aan een hele ontspannen sfeer. Precies zoals we hadden gehoopt! Het eten was uitstekend evenals de rest van de verzorging van ons feest. Wij hebben enorm genoten!

Marijke & Jan

Onze dag was perfect….

Wat hebben wij genoten! Ons gevoel was vanaf het eerste gesprek al meteen positief. We krijgen nu nog steeds complimenten over de locatie, het eten en de vriendelijke mensen die werkten tijdens de bruiloft. Bedankt! Onze dag was perfect 🙂

Bart en Faja

We hebben geen moment getwijfeld….

Super goed geregeld !

De hele dag verliep super dankzij de goede organisatie. We hebben geen moment getwijfeld om de touwtjes uit handen te geven op onze speciale dag. Over de gehele dag hebben we vele complimenten gehad over de mooie locatie, en de organisatie. Heel erg bedankt voor jullie bijdrage aan onze trouwdag!

Rik & Stefany

Jammer dat het maar voor een keer is….

Wij zijn getrouwd in de prachtig versierde tuin van Boerderij Denissen. Met het heerlijke weer hadden we ons niets beters kunnen bedenken. We hebben onwijs genoten van onze mooie dag en hebben veel complimenten gekregen over de gezellige locatie. We hebben ons geen seconde zorgen hoeven maken; alles was tot in de puntjes geregeld. Lekkere hapjes, een glaasje Fresita. Jammer dat het maar voor een keer is!

Renger en Elize

Helemaal super….

Heel erg bedankt voor jullie inzet en gastvrijheid op onze bruiloft! We hebben het erg naar ons zin gehad. Ook hebben we van onze gasten leuke reacties ontvangen over de locatie en vriendelijke bediening. Helemaal super!!

Groetjes,

Arno en Lieke

Wij hebben van begin tot eind genoten….

Meteen na ons eerste bezoek aan Boerderij Denissen waren wij enorm enthousiast over deze gezellige locatie. In de aanloop naar onze bruiloft zijn we prima op weg geholpen in de prettige gesprekken die we daar hadden. Samen hebben we onze dag kunnen maken tot een onvergetelijke bruiloft. Zowel wij als onze gasten zijn erg te spreken over onze dag bij Boerderij Denissen: het terras ‘s middags in het zonnetje, de overheerlijke barbecue in de mooie tuin en als klap op de vuurpijl een fantastisch verzorgd feest met heerlijke hapjes. Wij hebben van begin tot eind genoten en daarvoor willen we jullie dan ook heel erg bedanken. Vriendelijke groet, Ramon & Saskia

We zijn perfect geholpen….

Op 28 augustus zijn wij getrouwd. We hebben hierbij gekozen voor Boederij Denissen als locatie waar we zowel het diner en het feest hadden. We zijn heel erg blij dat we deze keuze gemaakt hadden. We zijn perfect geholpen met het voorbereiden hiervan waardoor we deze dag zelf met alle rust en ontspanning in konden gaan. Vanuit Boerderij Denissen werd er veel uit onze handen genomen en een mooi draaiboek gemaakt met alle afspraken er in wat heel erg fijn was! We hebben een super feest gehad, lekkere hapjes, sfeer en goede service zorgde voor een dag om nooit meer te vergeten.  Groetjes Annemee en Erwin

We hebben alleen maar positieve reacties gehad….

Wij zijn inmiddels weer terug van onze huwelijksreis en wilden jullie bedanken dat jullie er mede voor hebben gezorgd dat onze dag super was! We zijn erg te spreken over jullie locatie en de service in de voorbereidingen en op de dag zelf. We hebben alleen maar positieve reacties gehad. Mochten we nog een keer een feestlocatie nodig hebben, denken we zeker aan Boerderij Denissen.

Groetjes Thijs en Inge

Dank je wel….

Dank je wel voor deze fantastische dag. Mede door jullie goede zorg en aandacht hebben wij en onze gasten een geweldige trouwdag mogen vieren.

Complimenten!!!

Andre en Susanne

De reacties van onze gasten zijn meer dan positief…

Wat hebben we ontzettend genoten van onze trouwdag bij boerderij Denissen. De periode eraan vooraf met alle gesprekken, heeft ons de tijd gegeven en vooral ook het plezier om er naartoe te leven. Bij aankomst een fles champagne te openen in het trouwstraatje, de bruidstaart en borrel met heerlijk weer in de binnentuin. Heerlijk en gezellig eten op de bovenverdieping, die erg mooi versierd was en dan het feest! Wat hebben jullie hard gewerkt om iedereen te voorzien van drankjes en een lekkere verzorgde tapas- en kaastafel. Wij kijken terug op een geweldige dag die we niet beter hadden kunnen vieren dan bij jullie.  Lieve groeten van René en Christel Boterkooper.

De klik die er gelijk was….

Boerderij Denissen was voor ons de zoveelste in het rijtje locaties dat we hebben bezocht. Het grote verschil hier was de klik die er gelijk was. Jeroen en later ook Liesbeth gaven ons direct het gevoel dat ze begrepen wat we wilden en het vertrouwen dat onze bruiloft in goede handen zou zijn. Wij hebben dan ook een fantastische dag gehad met een fantastisch feest. Het team van Boerderij Denissen heeft er mede voor gezorgd dat wij en onze gasten een topdag hebben beleefd!

Femke en Johan

Trouwdag zoals we gehoopt hadden….

Onze trouwdag was zoals we gehoopt hadden, mede door jullie goede zorgen is het een onvergetelijke dag geworden. Het eten met onze daggasten was voortreffelijk. Ook onze feestavond was helemaal top door de goede bediening en de lekkere hapjes. Iedereen sprak over het eten en over de leuke locatie. Aan het einde van de avond hebben we met onze daggasten in het café nog een afzakkertje genomen. Een mooie afsluiting van een bijzondere dag. We komen zeker nog een keer een hapje bij jullie eten.

Veel liefs Bart & Angelique

De mooiste dag van ons leven….

Een bruiloft bij Boerderij Denissen is een dag zonder zorgen. Na een gastvrije ontvangst en kennismaking en veel aandacht en hulp bij de voorbereidingen, zorgen jullie voor een piekfijne verzorging  van de dag, waarbij alle details tot in de puntjes zijn geregeld. Wij hebben de hele dag doorgebracht bij Boerderij Denissen en hebben de mooiste dag van ons leven gehad. De ceremonie in de romantische binnentuin, een gezellige borrel en een overheerlijk petit diner zorgden voor een fantastische dag die we hebben afgesloten met een knallend feest. Onze gasten zijn niets tekort gekomen en wij hebben aan een stuk door genoten. Bedankt voor deze mooie dag!!    Frank & Esther

Bruiloft in Arubaanse sfeer….

Ik wil je bij deze ontzettend bedanken voor de goede zorgen voor onze bruiloft. Alles was super geregeld en we hebben een fantastische dag gehad. Voornamelijk dankzij jou. Jij hebt goed de tijd voor ons genomen zodat alles precies zo was zoals wij dat graag wilden. We kregen ook veel complimenten van de gasten. Zowel over het eten als de locatie.

Veel liefs Aram en Anouk

Komen snel weer eten….

Wat hebben wij een geweldige dag gehad !! Wat een super personeel. Het had niet beter kunnen zijn vol leuke ideeën van jullie is onze dag geworden zoals we het ons helemaal hadden voorgesteld ! Heel erg bedankt !

Komen snel weer eten

Groetjes Jan-Willem, Nadine en Lisa

Onze bruiloftsfeest is onvergetelijk geworden….

Na enkele afspraken, waarin goed werd meegedacht, lag er een compleet draaiboek voor ons klaar waarop precies stond hoe wij het wilden. We kregen zowel het terras aan de voorzijde als aan de achterzijde tot onze beschikking en ook de feestzaal. Het trouwlaantje naar de boerderij toe is heel romantisch. De walking dinner was voortreffelijk klaargemaakt, de bediening keurig en alert. Ons bruiloftsfeest is onvergetelijk geworden mede dankzij de goede verzorging.

Ron en Nicolle

We hebben van iedere seconde genoten….

Na de eerste kennismaking hadden we direct een goed gevoel; de juiste locatie en enthousiaste medewerking van Jeroen en Liesbeth! En dit goede gevoel is niet meer weggegaan. Het is alweer bijna een jaar geleden dat wij elkaar het ja-woord gaven in de binnentuin en aansluitend de verdere dag feestten, maar we denken er nog bijna dagelijks aan terug. Alles klopte die dag en dat was mede te danken aan alle medewerkers van Boerderij Denissen. Super bedankt hiervoor!

Frank en Pieternel

Complimenten aan de kok….

Boerderij Denissen paste perfect in ons plaatje voor onze Vintage wedding! De authentieke sfeer sprak ons onwijs aan. Vanaf het eerste moment. Elke keer als we weer een afspraak hadden keken we er enorm naar uit om weer naar Boerderij Denissen te mogen. We mochten zelfs onze eigen “Vintage” spulletjes meenemen! Wij willen het hele team bedanken voor onze mooie en onvergetelijke dag bij jullie op de boerderij. Ook namens onze gasten onwijs bedankt en complimenten van vele aan de kok!

Marian en Gerben

Petit diner met wijnarrangement een groot succes….

Direct na het eerste gesprek bij Boerderij Denissen wisten we het; “Hier willen wij onze grote dag vieren!” Behalve de sfeer van de Boerderij sprak ook de manier waarop we onze dag naar eigen wens konden indelen ons erg aan. Vele ideeën werden aangedragen waarbij vooral het petit diner met wijnarrangement een groot succes was. De dag zelf was geweldig! Aankomst en proosten op het terras, receptie in de tuin, diner op zolder en tot slot een knalfeest in de zaal! Complimenten voor het hele team.

Annelies en Roel

Trouwlaantje een groot pluspunt….

Met name kunnen wij vermelden dat alles tot in de puntjes geregeld was en onze gesprekken leuk en gezellig verliepen ter voorbereidingen van de bruiloft. Ook dat jullie goed mee dachten en de aankleding, service en afwerking zeer goed georganiseerd waren. Jullie eetkamer was prachtig versierd en het diner was ook zeer goed geregeld. We hadden van te voren al een keertje voorgeproefd, wat ons ook zeer goed beviel. Tevens vinden het trouwlaantje een groot pluspunt voor jullie locatie.

Reinald en Marieke

Onvergetelijke ceremonie….

Het was een geweldige dag met een onvergetelijke ceremonie in de mooie tuin. We hebben genoten van een heerlijk diner. Alles was supergoed verzorgd! Na het diner hebben we nog een ontzettend gezellig feestje gehad. Mede dankzij de gezellige sfeervolle boerderij als locatie en de prima service.

Kortom een dag om nooit te vergeten!!

Guillaume & Christel

Prachtige locatie en top personeel….

Fijne gesprekken vooraf gehad om alles te regelen. Alle wensen mochten kenbaar gemaakt worden en zelf kwamen ze met leuke ideeën om de dag speciaal te maken. Toen was het zover….DE dag! Alles was prachtig versierd, de ontvangst was super. Alles tot in de puntjes verzorgd waardoor de dag voor ons helemaal compleet was! Een goed verzorgde receptie, een heerlijk diner en een knalfeest waar onze gasten nog steeds over spreken!

Rob en Dominique