Complimenten…

Sietske en ik willen u allen hartelijk bedanken voor de smaakvolle en goed verlopen ontvangst. Complimenten voor beide dames, die alles keurig hebben verzorgd. Van meerdere gasten hebben wij complimentjes mogen ontvangen. Ook van echte Tilburgers, die voor de eerste keer in “Boerderij Denissen” waren. Wij kijken terug naar geslaagd feestje!!

Met vriendelijke groet, Sietske en Udo.

Een geweldig team….

Bedankt voor de goede zorgen en super locatie… de hapjes en drankjes zijn door een geweldig team van Boerderij Denissen verzorgd!! Het feest van onze dochter haar 18 birthday is geslaagd mede dankzij jullie!! We hebben ervan genoten!! Tot de volgende keer.

liefs Lindsey en Bas

Een onvergetelijke herinnering….

We hadden ons voorgenomen dat we alle grote getallen zouden vieren! Omdat ‘ons opa’ al 55 jaar in Berkel-Enschot woont, kozen we voor een gezellige borrel bij Boerderij Denissen, een schitterende, gezellige authentieke boerderij in hartje dorp. Niet te moeilijk, maar gewoon met een heerlijk kopje koffie, gebak en later een goede borrel op de gezondheid! Het weer werkte mee, dus we hebben buiten onder de prachtige blauwe regen een fantastisch, goed verzorgde middag, beleefd! Alles was zoals we hadden gevraagd en verwacht. Dank jullie allemaal voor een onvergetelijke herinnering!  Familie Smits.

Alleen maar positieve reacties gehad….

Bedankt voor de goede verzorging van mijn feest. Ik had het al aan Liesbeth vertelt op de avond van het feest. Maar wij hebben genoten van het feest en we hebben alleen maar positieve reacties gehad over het eten, en de bediening. Nogmaals namens Ghislaine en ik zelf bedankt en tot ziens

Met vriendelijke groeten,

Ton Mittendorff

Wij bevelen het aan….

Wij zijn gastvrij ontvangen om de feest mogelijkheden te bespreken. We kregen e-mails met specificaties en foto’s van de lekkere hapjes. We mochten de middag voor mijn feest de zaal versieren met slingers en ballonnen. We hebben zeer genoten van het feest en de bediening was geweldig, vriendelijke en snel. Alles aan drinken was beschikbaar en ik als jarige, werd als eerste opgezocht door de ober om van de hapjes te genieten. Ik vond het fijn dat er een aparte ingang was en een aparte grote garderobe. Wij kijken zeker met veel plezier terug op de feest bij jullie. Wij bevelen het aan om een feest bij Boerderij Denissen te houden!!  Met vriendelijke groeten, Yvonne & Jack

Een geweldige mooie locatie…

Wij vonden alles op en top verzorgd. We hebben dan ook goede reacties gekregen. Veel mensen die de boerderij niet kennen vonden het een geweldige mooie locatie.

Nogmaals bedankt voor jullie geweldige inzet.

Groetjes,

Fons en Elvira

Met de complimenten aan de kok….

We hebben allemaal heel erg genoten van het geweldige diner! Het was echt heel leuk, lekker en gezellig! Met de complimenten aan de kok en de meisjes uit de bediening! Ik heb bewondering voor het aantal keren dat ze de trap moesten lopen…… pfffft! Elke keer een hele klim met die borden etc.

Nogmaals dank en wie weet tot de volgende keer.

Secretaris Dorpsraad Berkel-Enschot

Het verliep allemaal uitstekend….

Wij kijken terug op een geslaagde dag. Alle waardering voor de flexibele en cooperatieve opstelling. Het verliep allemaal uitstekend en de lunch was zeer goed verzorgd.

Namens de club onze welgemeende dank,

Hartelijke groet,

Gerrit Bout

In één woord geweldig….

De eigenaars Jeroen en Liesbeth, hebben hun beloften absoluut meer dan waar gemaakt, niets was teveel. Schitterende locatie, perfecte gastvrouw -en bediening en de keukenbrigade heeft gezorgd dat we overheerlijk hebben gegeten. Wat voor ons heel belangrijk was dat onze gasten het enorm naar hun zin zouden hebben en dat is op een uitstekende wijze gelukt. Wij bedanken Jeroen , Liesbeth en hun medewerkers voor een onvergetelijke dag.

Veel succes , Ber en Brigitte Mekes

De juiste gastvrijheid….

Op deze locatie hebben we een geweldig trouwfeest mogen beleven. Nu, 3 jaar later was de keuze voor een locatie voor de kraamborrel dan ook een simpele keuze. Zoals inmiddels gewend; vooraf de borrel doorgesproken, wat kan, wat zijn leuke ideeën, wat willen we zelf. Samen met boerderij Denissen een leuke opzet gemaakt, waarin tot het laatste moment nog ”wijzigingen” mogelijk waren. De gemaakte opzet heeft er wederom voor gezorgd dat we terug kunnen kijken op een zeer geslaagd feest/borrel. Vrienden en familie zijn niets te kort gekomen, snelle bediening, lekkere hapjes en de juiste gastvrijheid. Het was weer top!  Groeten Laura en Jeroen

Nogmaals bedankt….

Via deze weg willen we  jullie bedanken voor de goede en fijne verzorging van mijn verjaardagsfeestje. Mede dankzij jullie was het een ontzettend gezellige en goed verzorgde avond!! Al heel veel positieve reacties gehad! Nogmaals bedankt!

Groetjes vanuit Italië,

François en Brenda

Alleen maar lovende reacties….

Wij willen jullie en het team hartelijk bedanken voor de geweldig goed verzorgde avond, iedereen was zeer te spreken over de locatie, bediening en de hapjes. Alleen maar lovende reacties.

Het was geweldig, nogmaals bedankt en wellicht tot een volgende keer.

Doreth en Peter

De puntjes op de i….

We waren positief verrast over het ogenschijnlijk gemak waarmee onze interactieve netwerklunch georganiseerd werd. Met één voorbespreking en een paar telefoontjes om de puntjes op de i te zetten, stond deze -voor ons hele belangrijke lunch- als een huis. Het heeft flink bijgedragen aan de vliegende start van ‘De Smaak van Heukelom’. Dank je wel Jeroen en Liesbeth voor jullie hele goede zorgen en positieve bijdrage aan onze introductie! We wisten dat het eten en de feesten goed waren bij Boerderij Denissen, maar we kunnen ‘de Boerderij’ nu ook zeker aanbevelen voor zakelijke bijeenkomsten. Namens De Smaak van Heukelom, Vincent van Rijsewijk en Rob Denissen.

Wij zouden het zo nog eens overdoen….

Wat hebben wij ons 50-jarig huwelijksfeest fantastisch bij jullie Boerderij kunnen vieren! De ontvangst was goed, evenals het walking dinner en de service was prima. Wij zouden het zo nog eens overdoen!

Bedankt,

Frank en Anja.

Ook de ‘dieet’ mensen waren vol lof….

Hartelijk dank voor de de geweldig goede verzorging zondag en het heerlijke eten. Alle reacties waren lovend over jullie locatie, de verzorging en het geweldig smaakvolle eten. Ook de ‘dieet’mensen waren vol lof.

Hartelijke groet,

Ideke van Oirschot

Hartelijk dank voor jullie vakmanschap….

De viering van ons gouden bruiloftsfeest bij jullie is ons en onze gasten prima bevallen. We hebben van iedereen alleen maar positieve reacties gehad. De ruimte was perfect voor het aantal gasten en was sfeervol aangekleed met voldoende zitplaatsen en enkele statafels. De aandacht en bediening was prima in orde. Ook de koffie met mini gebak en het maaltijdbuffet oogstte bij iedereen veel lof. We kijken met veel plezier terug op ons feest. Hartelijk dank voor jullie vakmanschap.

Met vriendelijke groet en tot ziens: Gerrie en John Verdonck

Super dat jullie zo snel konden schakelen….

Wederom bedankt voor het fijne ontvangst, de goed zorgen en het lekkere eten! Super dat jullie zo snel nog wilden en konden schakelen mbt het wisselen van de gerechten. Het was voor ons een zeer geslaagde avond. Dankzij jullie hebben we een gezellige avond gehad.

Wie weet weer tot volgend jaar!

Basisschool d’n Hazennest.

Het was allemaal heerlijk….

Bij deze wil ik jullie namens de organisatie van de raadsexcursie laten weten dat we een heerlijk verblijf bij jullie hebben gehad. Het was een fantastische afsluiting van een gezellige en informatieve dag. Iedereen was vol lof over de goed verzorgde BBQ, het vriendelijke personeel en als klap op de vuurpijl het geweldige dessertbuffet. Dat was werkelijk boven alle verwachting. Het was allemaal heerlijk!

Team Bestuursondersteuning Gemeente Barneveld

Al met al een topavond….

We hebben genoten en kregen alleen maar lovende reacties inzake het eten en de bediening. Al met al een topavond!

Bedankt!

met vriendelijke groet,

Arnold en Rita

Het was klasse….

Wij kijken met veel genoegen terug op de receptie terug die wij bij jullie hebben gehouden. Uitstekende service, hapjes, drankjes. Ook op het diner dat wij na afloop hebben genuttigd valt niets aan te merken. Het was klasse!

Ruud & Dini

We zouden het zo weer doen….

Op 19 mei vierden wij een feest omdat ik een dag later 50 werd.  Wij hebben geen seconde spijt gehad dat we dit gedaan hebben, het was af! Mede dankzij de zeer accurate bediening, de locatie, en de dj hadden wij een spetterend feestje, precies zoals we wilden. Dank aan Boerderij Denissen, we zouden het zo weer doen!

Groet Peter de Haan

Tot volle tevredenheid….

Het feest t.g.v. mijn 70e verjaardag heb ik gevierd bij Boerderij Denissen. De reden daarvoor was de prima ervaring met eerder hier gevierde feesten. Ook deze keer was het tot volle tevredenheid.

Leida Paulusse -Konings

Een heerlijk en ontspannen happening….

Het is al het vijfde feest in 7 jaar. Viermaal op zolder en een grote bruiloftsfeest beneden. Wij vinden naast kwaliteit van het eten en drinken ook de bediening en locatie belangrijk. De sfeer wordt bepaald door de bezoekers en de aankleding van de locatie. Dit alles komt samen bij Boerderij Denissen. Vooral na de verbouwing van de zolder is het voor groepen tot rond 50 personen een heerlijk en ontspannen happening.

Familie Lamers

Voor herhaling vatbaar…

Wat ons betreft is een feest vieren bij uw locatie een aanrader. De bediening was correct en gezellig en de sfeer was ook meer dan prima. Ook het walking dinner was een groot succes. Nog veel reacties ontvangen van de gasten over de heerlijke hapjes etc. Voor herhaling vatbaar…

Groetjes Theo en Betsy scheepens

Hulde en dank….

Niets anders dan complimenten voor het geweldige en fantastische feest dat wij bij jullie hebben gevierd. De zaal was geweldig ingericht. De bediening en verzorging waren geweldig! De kok bij de barbecue, de gerechten met het vlees en vis met het ijs als toetje ter afsluiting. Complimenten voor Liesbeth. Wat een gastvrouw! Ze was overal, was attent, bereikbaar  en steeds aanspreekbaar. Zij stelde alles in het werk om ons feest zo goed mogelijk te laten verlopen. Hulde en dank. Het maakte alles tot een onvergetelijk verjaardagsfeest.   Frans en Jeanny.

Alle wensen door hun op creatieve wijze ingevuld….

Het was voor mij de eerste keer op deze locatie en zal in de toekomst vaker gaan kiezen voor deze Prachtige locatie. Voor zo’n 30 gasten , vooral tandartsen, had ik een spreker uit ’s-Hertogenbosch bereid gevonden om het een en ander te komen vertellen over implantologie en zijn visie hierop. Inhoudelijk een zeer interessante avond die op een geweldige manier werd aangevuld door de culinaire kunsten van Liesbeth en Jeroen. Alles was mogelijk en alle wensen door hun op creatieve wijze ingevuld om deze avond tot een succes te maken. Veel dank dat ik op deze wijze de lezing heb mogen organiseren.   Groet Hans Feitz.

Boerderij Denissen is zeker een aanrader….

Mijn 60e verjaardag heb ik met 60 vrouwen in Boerderij Denissen gevierd. Mede door de prettige verzorging van het personeel werd het een goed georganiseerde verjaardag. Ik heb van vele gasten enthousiaste reacties ontvangen. De feestelijke entree en de sfeervol ingerichte zaal was een warm welkom. Het gebak, de borrel met voldoende zoutjes en het walking diner is een compliment waard. Het prettige personeel zorgde dat alles perfect liep. Fijn was de samenwerking met Jeroen en Liesbeth die op een prettige en flexibele manier met je meedenken en de afspraken nakomen. Boerderij Denissen is zeker een aanrader.   Marlies Arnou.

We kijken met veel plezier terug….

Ik heb mijn 40ste verjaardag met heel veel plezier bij Boerderij Denissen gevierd.

Tijdens de voorbereiding werd er goed meegedacht door Boerderij Denissen. Op de feestavond was alles zeer goed verzorgd en de bediening is erg vriendelijk en zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt. Nogmaals bedankt!!!!

Gr Timo

Zeer mooie locatie waar het goed toeven is….

Wij kennen “de Boerderij” natuurlijk al lang als zeer mooie locatie waar het goed toeven is. Ieder jaar hebben wij een familiedag. Dit jaar voor de 26e keer en aan ons was de eer om dit jaar deze dag te organiseren. De keuze voor  Boerderij Denissen als locatie was voor ons meteen duidelijk. Opnieuw hebben we mogen genieten van de gastvrijheid en hartelijkheid van Jeroen, Liesbeth, hun team en de mooie locatie. We kregen dan ook veel complimenten van onze familie. Bedankt voor de goede zorgen!

Familie Verhoeven

Jullie verdienen een pluim….

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de goede zorgen die wij mochten ontvangen met ons Gouden feest. Jullie verdienen een pluim! Ook onze gasten waren erg tevreden, ze hebben allemaal genoten van de sfeer en het heerlijk eten. Het was prima verzorgt. Als we nog iets te vieren hebben denken we weer aan jullie.

Groetjes,

Joke en Henk van den Oetelaar.

Een zomers culinair festijn….

Een picknick op een van de prachtigste plekjes van het dorp, met uitzicht op een grote grasweide en een historische boerderij: wat kan er nog mooier zijn!? Dat de thermometer tot ruim boven de dertig graden opliep, deerde geen van de gasten merkbaar. Want de oude wilde kastanjebomen boden een perfecte parasol. Koffie, soep, broodjes en verfrissend ijs-met-vruchten maakten deze picknick niet alleen tot een gezellig onderling samenzijn, maar ook tot een zomers culinair festijn. Een zeer geslaagd zomers gebeuren, mede door de gastvrijheid van uitbaters Liesbeth, Jeroen en de inzet van vele Zonnebloem-vrijwilligers. Bedankt namens Zonnebloem afdeling Berkel-Enschot.

Namens alle aanwezigen dank….

Zoals we gewend zijn van het voltallige team van Boerderij Denissen, was ook de verzorging van het SOK-Halfvastenbal meer dan prima! “De Boerderij” blijft een prachtige locatie voor dit soort evenementen en we vinden het dan ook fijn dat we wederom welkom waren in jullie sfeervol ingerichte feestzaal. Namens alle aanwezigen dank dus voor de prima verzorging, complimenten voor al het aanwezige personeel van die avond, en graag tot de volgende gelegenheid!

Namens Bestuur Stichting Openbaar Karnaval Berkel-Enschot / Heukelom

Een speciale dank aan de keukenbrigade….

Voor het eerste lustrum van onze Sociëteit was de zaal speciaal omgetoverd tot het Parijse Place du Tertre, compleet met schildersezels, schilderijen, ansichtenkaarten en terrassen. De gasten konden overheerlijk genieten, naast een accordeonist en  een briljante sneltekenaar , van een heerlijke ‘walking diner ‘. De leden  kregen een aantal culinaire verrassingen aangereikt waaronder  een heerlijke forelmousse, een fraai geserveerde lamsrack, huisgemaakte creme brulee en een voortreffelijk kaasbuffet. Een geweldige avond die mede door de voortreffelijke verzorging iedereen voldaan huiswaarts liet gaan. Een speciale dank aan de keukenbrigade! Ruud Brugmans.

Ook voor de kleinkinderen is erg goed gezorgd….

Wij hebben van het begin tot het einde genoten van jullie gastvrijheid en zijn niets te kort gekomen. Wij hebben van onze gasten erg veel complimenten gehad over het voortreffelijke eten wat jullie geserveerd hebben. Ook onze complimenten voor de vriendelijkheid van het personeel. Ook voor de kleinkinderen is erg goed gezorgd.

Nogmaals onze hartelijke dank.

Met vriendelijke groet Johan en Annie Schapendonk.

De verzorging was voortreffelijk….

Onze genodigden en wijzelf hebben genoten van de gastvrijheid en vriendelijkheid van u en uw personeel. De verzorging was voortreffelijk!

Met vriendelijke groeten,

Harrie en Marianne van Esch

 

Een buitengewoon geslaagd feest….

Wij hebben onlangs een fantastisch feest gehad in Boerderij Denissen. Het gesprek tevoren over de invulling was zeer prettig door het meedenken en door het gemak waarmee met onze wensen rekening werd gehouden. De ontvangst daar: gemoedelijk en hartelijk, de bediening: prettig en attent. Het warm/koud buffet: prima, en erg goed verzorgd. Al met al: een buitengewoon geslaagd feest, mede door de opstelling van Liesbeth en Jeroen, hun medewerkers, hun organisatie en vlotte afhandeling.

Joop en Theo.

Er ontging jullie niets….

Wij hebben op 2 augustus een fijn feest bij jullie gehad. Het walking-dinner was uitstekend. Er ontging jullie niets. Wij hebben allemaal genoten. Onze dank hiervoor.

Wim en Tiny Doors

Voortreffelijk verzorgde dag….

Door jullie voortreffelijk verzorgde dag, is mijn feest helemaal geslaagd. Iedereen was enthousiast , en vol lof , welke eer helemaal aan jullie toekomt. Complimenten ook voor de kok en de bediening.

Mieke van de Griendt

Een 10! :) ….

Vanaf het eerste begin tot het allerlaatste moment hebben jullie alles perfect verzorgd, iedereen was attent en vriendelijk en vol aandacht voor ons en voor al onze gasten! Het eten was heerlijk en prachtig opgediend. De zaal was geschikt voor een dansje, het cafe om gezellig te buurten, in de hal waar ook een bar was ontstond een ‘hangplek’ en in de buurt hadden rokers een hoekje. De totale ruimte voldeed zo aan ieders behoefte. En de grote verrassing achteraf….de rekening viel enorm mee! Een 10!  🙂

Frans en Ine

Alle leden waren vol lof….

Op een gezellige zondagmiddag hield bridgeclub Edelweiss haar lustrumfeest in Boerderij-Denissen. Alle leden waren vol lof over deze middag, zeker ook over het bedienend personeel en niet te vergeten de bourgondische bitterballen. Liesbeth & Jeroen onze hartelijke dank voor jullie inzet.

Met warme groet,

Karin Poppelaars

Vriendelijkheid van het personeel….

Wij hebben genoten van het feest ter gelegenheid van mijn (Harrie) 65ste verjaardag. Deze middag was door u goed verzorgd. We zijn niets te kort gekomen. Iedereen was tevreden over de verzorging, de gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel.

Met vriendelijke groet,

Marianne en Harrie van Esch

Dank jullie wel voor het meedenken….

Op 12 december hebben wij, ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum van Meneer Jan op Tangent, een super gezellige borrelavond  gehad bij de Boerderij voor alle ouders van klas 8c. Het zag er allemaal super mooi uit en was geweldig verzorgd. Dank jullie wel voor het meedenken en helpen om het voor ons mogelijk te maken dit te kunnen doen.

Namens alle ouders van klas 8c dan ook super bedankt.

Groetjes Mieke en Ingrid

Bedankt voor alles….

Wij hebben een geweldig feest gehad. Het eten top en bediening top. De gasten waar zeer tevreden over de vlotte bediening en de vriendelijke DJ.

Bedankt voor alles!

Frans en Coby

Mede dankzij jullie is mijn droom uitgekomen….

Ik wil jullie bedanken voor jullie hulp, gastvrijheid en het meedenken op de dag van mijn boekpresentatie. Mede dankzij jullie is mijn droom uitgekomen en is de avond een groot succes geworden.

Nogmaals dank,

Liefs Kristin Spierings

Het was allemaal prima verzorgd….

Wij als dorpsraad hebben een avond georganiseerd in Boerderij Denissen waar alle inwoners de mogelijkheid hebben gekregen om na te genieten van de films en foto’s van het lustrumweekend Berkel-Enschot 800/850. De zaal was ingericht met voldoende stoelen, statafels en voorzien van een beamer met een groot scherm. In het eetcafé was een extra TV scherm geplaatst waardoor je overal van de beelden kon genieten. Het was allemaal prima verzorgd op deze sfeervolle locatie in ons mooie dorp.

Dorpsraad Berkel-Enschot.

Wij beleefden een gezellige middag….

Wij beleefden een gezellige middag met onze gasten in café en terras. Natuurlijk door de aanwezigheid van kinderen en kleinkinderen en de andere gasten, maar niet in het minst door de gezellige uitstraling, de hartelijk vriendelijke bediening en de goed verzorgde hapjes. Knap dat jullie zowel het gezelschap vanaf twee tot tachtig jaar zo goed wisten te ontvangen, inclusief de speciale wensen van de kinderen en de diëten.

Riet en Hein Eekelaar

Voortreffelijke uitvoering….

Hartelijk dank voor de voortreffelijke uitvoering van ons feest gisteren. De bedienig en service was perfect, de BBQ was voortreffelijk. Nogmaals hartelijk dank, ook namens mijn dochter Edith en haar man Ronald.

Ellen en Han Cupido

Berkel-Enschot Got Talent….

Een spannende dag voor de organisatie en een leuke en gastvrije ontvangst voor iedereen! Het podium stond bijzonder mooi opgesteld en bood de deelnemers alle ruimte, de slingers hingen op en om de organisatie nog een extra steuntje te bieden, lachte de zon iedereen toe! Het werd dan ook een stralende middag die liet zien hoeveel talent er in Berkel-Enschot verborgen is! Als Beezonder (de organisatie van BE Got Talent) kijken wij terug op een leuke middag, met veel dank aan de goede organisatie door Liesbeth en Jeroen. Zonder de inzet van beide personen hadden wij deze middag samen met de talenten niet tot zo’n bijzondere middag kunnen maken.

Een grandioos feest….

Wij hebben onze 65-ste verjaardag gevierd met een Petit-diner. Mede door de perfecte bediening en de gezellige entourage werd onze party een grandioos feest, waar we met veel plezier op terug kijken. Over het Petit diner niets dan lof, heerlijk van smaak en leuk uitgeserveerd. Hartelijk dank aan jullie, namens alle gasten en als we weer wat te vieren hebben, komen we graag op deze mooie locatie terug.

José en Huub de Volder

De bezoekers werden zo goed ontvangen….

We hebben vanuit BEC een inloop-café georganiseerd voor de inwoners van berkel-Enschot. De Boerderij is daar een hele geschikte locatie voor gebleken! Jeroen hielp ons al vroeg mee met opbouwen, koffie thee goed verzorgd en de bezoekers werden zo goed ontvangen. Wat ons betreft zullen we een volgende keer zeker weer even met Jeroen gaan bellen!!

Job van den Aker

De locatie werd door iedereen prachtig gevonden….

Het was een erg gezellig feest, de locatie werd door iedereen prachtig gevonden. De bediening was goed en snel, alle vragen werden ingewilligd, niets was te veel. Het eten was heerlijk en goed bereid. Velen vonden een barbecue binnen een leuk idee. Kortom het was een zeer geslaagd feest op een prachtige locatie met lekker eten. Zeker aan te bevelen. Bedankt ook namens mijn gasten.

Cokky van Schilt – Schrijer

De avond was absoluut geslaagd….

Nog even een terugblik op ons geslaagd familie-diner ter gelegenheid van onze verjaardagen.

De avond was absoluut geslaagd! Het eten was echt goed van smaak en ruim voldoende. De bediening was correct. Heel fijn dat wij een eigen zaaltje hadden, zodat de kinderen lekker  hun “gang konden gaan”. Wat zij dan ook naar hartelust deden.

Willem en Trix

Een heerlijk feest….

In november heb ik met familie en vrienden met 60ste verjaardag gevierd. Mede door de inzet en goede verzorging van het hele team van de boerderij is dit een groot succes geworden. Het persoonlijk contact en het samen zoeken naar de (bijna onbeperkte) mogelijkheden was hiervoor de basis. Dank jullie wel! Het was geweldig.

Hans Krist

We hebben genoten van de gezellige entourage….

Wat hebben we genoten van het feest ter eren van mijn 65ste verjaardag bij jullie in de Boerderij. Het weer deed hierbij ook nog een duit in het zakje. We hebben genoten van de gezellige entourage, lekkere gebakjes en andere hapjes en natuurlijk was het zakje friet op het einde van het feest voor menigeen een leuke verrassing. We kunnen dus met veel plezier terugdenken aan deze dag.

Paul en Hetty Loots

Een perfecte middag….

Terug in California denk ik met plezier terug aan de verzorging van mijn verjaardagsparty. Mijn familie en vrienden vonden het geweldig. Bij een volgende bezoek in Nederland kom ik weer. De inrichting van de zaal, de attentie van de serveersters en obers, en het feit dat de kinderen buiten konden spelen maakten het een perfecte middag. Hartelijk dank…

Tony Verhallen

Dit doen we nog een keer over….

Op 21 september hebben oud klasgenoten en ik onze reünie van basisschool “de dolfijnschool” van 1982 gehouden. Het was boven in ” de zolder”. Een mooie ruimte voor een kleinere groep in een landelijke stijl. Onder het genot van wat drankjes en lekkere hapjes haalden we herinneringen op tot laat in de uurtjes. Het was zeer geslaagd.

“Dit doen we nog een keer over!”

Bedankt Frank van de Ven

Bedankt voor het goede verloop….

Replicadag Ducati

Bedankt voor het goede verloop van afgelopen zondag. Wat ons betreft was het een succes en hebben we inmiddels al vele complimenten ontvangen voor de goede en gezellige organisatie. Ik hoop dat jullie er ook goed op terug kunnen kijken.

Ton Robben
Ducati Club Nederland

Wat een geweldige sfeer….

Met 55 personen Familiedag gevierd bij boerderij Denissen. Wat een geweldige sfeer en wat een ontvangst. Alles was tot in de puntjes verzorgt en ook de barbecue was meer dan prima. De bediening was OK, dus als we weer wat te vieren hebben gaan weer voor jullie mooie locatie.

Familie Hofhuis

Niemand kwam wat tekort….

Wij vierden bij jullie onze beide verjaardagen, met 4 families die uit alle delen van het land kwamen. Ik was nog niet eerder bij jullie binnen geweest, zag het heel vaak aan de buitenkant, dat is al bijzonder, maar ook binnen is het gezellig en sfeervol. De bediening heel erg aardig, vlot, niemand kwam wat tekort en alles in een prachtig buffet, en lekker! Jan en ik vonden het prima, zeker voor herhaling vatbaar als we weer eens wat te vieren hebben.

Ria van Lankveld en Jan Smulders

Erg lekker en aan te bevelen….

In mijn zoektocht naar een geschikte locatie bezocht ik allereerst Boerderij Denissen. Jeroen ontving mij heel gastvrij. Hij liet mij de feestzaal zien en deze kwam sfeervol en gezellig op mij over, dus verder zoeken hoefde niet meer. De voorbereidingen verliepen zeer prettig. De etageres met lekkernijen tijdens de koffie/thee zagen er leuk en smaakvol uit.  Voor het buffet was  er gekozen voor het satébuffet de luxe.  Erg lekker en aan te bevelen. Tevens prima bediening!

Willemijn Jolie

Heel ongedwongen en gezellig….

De zolder bij de boerderij is een leuke sfeervolle ruimte. Wij hebben daar een diner gehad met ongeveer 20 personen. Voorafgaand  hebben we aan statafels geborreld. Dit was heel ongedwongen en gezellig, waardoor je niet meteen aan tafel zat. Uiteraard waren de gerechten overheerlijk en compliment voor het personeel wat toch telkens de trap op en af moet.

P.P. Wouters

Bijzondere en geslaagde whisky evenementen….

Wij als Schuurkes Whisky hebben een aantal bijzondere en geslaagde whisky evenementen samen met Boerderij Denissen mogen verzorgen. Samen met de professionele kijk en inbreng van zowel de directie als het gehele personeel bleken de events  meer dan geslaagd. Wat direct opvalt is het meedenken en meewerken, niets is te veel. De schitterende locatie, opstallen en inrichting van het totale etablissement maken het geheel meer dan compleet.

Eduard en Liesbeth Schuurkes

We waren er en komen terug….

Voor een feestje ga je naar Boerderij Denissen, ook als je met veel gasten bent. Je wordt geholpen bij de keuze van spijs en drank en de prijzen zijn schappelijk. Prettige bediening, goede keuken en sfeervolle ruimte. Hoe we dit weten? We waren er en komen terug.

O ja, je kunt er gratis parkeren.

Familie Schoenmaker

Opkomst van ledenvergadering aanzienlijk gestegen….

Wij houden al vele jaren onze ALV bij de Boerderij. Dit is een vertrouwd adres waar we met een half woord een geslaagde avond gepresenteerd krijgen. Voor onze ALV komen jaarlijks ongeveer 70 leden naar de vergadering, en die passen samen met het bestuur prima in de zaal. Nadat wij onze nieuwjaarsreceptie planden na afloop de ALV in de Boerderij is de opkomst van leden aanzienlijk gestegen, en dat komt geheel voor conto van rekening van Liesbeth en Jeroen en de rest van het team.

Secretaris TC de Rauwbraken